Има ли начин да рекламирате бизнеса си, без да влагате цяло

...
Има ли начин да рекламирате бизнеса си, без да влагате цяло
Коментари Харесай

Маркетинг съвети за малкия бизнес

Има ли начин да рекламирате бизнеса си, без да влагате цяло положение от и без друго свития му бюджет? Как да се заприказва за вас, само че да не си създавате финансови проблеми?

Истината е, че положителният маркетинг коства пари. Въпреки това, има някои евтини, даже безвъзмездни благоприятни условия да си извършите подобен. С тях ще провокирате внимание към продуктите или услугите си. Може да се промотирате добре.

Въпреки че тези хрумвания не костват пари или костват малко, те лишават време.

Става дума за следното. 

Участвайте във всички вероятни нетуъркинг събития . Ако получите покана за професионална среща, възползвайте се. Запишете се в комерсиалната камара, която има връзка с бизнеса ви. Нейните събития може да ви срещнат с значим клиент. Събирайте визитки. Наберете колкото може повече. Започнете имейл маркетинг. Изпращайте е-поща незабавно откакто сте се срещнали с притежателя на визитката и споменът за вас е към момента свеж. Ако се сприятелите с сътрудник, само че не можете да работите с него, попитайте го за рекомендация.

Участвайте в срещи между страната и бизнеса . Говорете обществено. Когато го вършиме, казвайте потребни за присъстващите хора неща. Дайте им полезен съвет, от който да се възползват незабавно щом срещата завърши. Това е превъзходен метод освен да покажете, че знаете, само че и да помогнете на другите. Щом го сторите, те ще изискат да оказват помощ на вас. Ще станете издирван и скъп човек, от чиито услуги желаят да се възползват.

Направете си брошура с потребни препоръки . Тя би трябвало да е брандирана с логото на компанията. В нея би трябвало да са посочени контактите ви и най-много, би трябвало да съдържа материали, поради които човек не би я изхвърлил. Например, „ Топ 10 на маркетинг тактиките, които конкуренцията желае да не знаете ”, в случай че сте маркетинг компания. Диплянката е вашата 30-секундна реклама, която убеждава получателя й, че той може да получи изгоди от контакта с вашия бизнес.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР